Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in batısı ile Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Kastamonu ve Çorum çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte batı ve iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
SOBA VE BACA GAZI KAYNAKLI ZEHİRLENMELERİ UYARISI: Marmara bölgesi başta olmak üzere kuzey, iç ve batı kesimlerde rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak esmesi beklendiğinden muhtemel soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da muhtemel çığ tehlikesine karşı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA BÖLGESİ 
 
Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu öğle saatlerinden itibaren Çanakkale'nin güney ilçeleri ile Balıkesir'in batı kesimlerinin, akşam saatlerinden itibaren bölgenin güney ve doğusunun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar'ın güneyli yönlerden kuvvetli(30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.              
 
EDİRNE: 13
 
İSTANBUL: 14
 
KIRKLARELİ: 16
 
KOCAELİ: 16
 
EGE BÖLGESİ
 
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, İzmir, Aydın ve Muğla çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgar'ın kıyı ve kuzey kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli(30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
 
AFYONKARAHİSAR: 9
 
İZMİR: 15
 
MANİSA: 13
 
MUĞLA : 11
 
AKDENİZ BÖLGESİ
 
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Göller Yöresi'nde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
ADANA: 16
 
ANTALYA: 17
 
HATAY: 16
 
ISPARTA: 10
 
İÇ ANADOLU BÖLGESİ
 
Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Eskişehir çevreleri, gece saatlerinden sonra batısı ile Kırıkkale, Kırşehir ve Aksaray çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
ANKARA: 8
 
CANKIRI: 7
 
ESKİSEHİR: 9
 
KONYA: 11
 
BATI KARADENİZ BÖLGESİ
 
Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Bolu çevreleri, gece saatlerinden sonra batısı ile Kastamonu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
BOLU: 9
 
DÜZCE: 13
 
KASTAMONU: 7
 
ZONGULDAK: 15
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ
 
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu, gece saatlerinden sonra Çorum çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
ÇORUM: 6
 
GİRESUN: 12
 
SAMSUN: 14
 
TRABZON: 12
 
DOĞU ANADOLU BÖLGESİ
 
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
ERZURUM: -1
 
KARS: -3
 
MALATYA: 8
 
VAN: 3
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ
 
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
DİYARBAKIR: 11
 
GAZİANTEP: 11
 
MARDİN: 8
 
ŞANLIURFA: 12