Zonguldak'ta Müşteriye Kötü Davranan Esnafa Afişli Kapatma Cezası Verildi
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, müşterilerine kötü davrandığı gerekçesiyle kapatılan pazarcının bulunduğu yere, 'Bu işyeri vatandaşa kötü davranışlarından dolayı belediye encümeni tarafından kapatılmıştır.' afişi asıldı.
ÇOK SAYIDA KİŞİ ZABITAYA ŞİKAYETTE BULUNDU
İlçe merkezinde kurulan pazar yerinde sebze ve meyve satışı yapan bir esnafın müşterilerine kötü davrandığını ileri süren çok sayıda kişi belediye zabıta görevlilerine şikayette bulundu.
1 HAFTA PAZARDAN MEN CEZASI VERİLDİ
Zabıta ekiplerinin incelemesi sonunda belediye encümeni tarafından esnafa '1 hafta pazardan men cezası' verildi. Esnafın tezgahının kaldırıldığı yere, 'Bu iş yeri vatandaşa kötü davranışlarından dolayı belediye encümeni tarafından kapatılmıştır.' afişi asıldı.
BELEDİYE BAŞKANI SEMERCİ AÇIKLAMA YAPTI
Belediye Başkanı Mustafa Semerci, zabıtanın düzenli olarak pazarda denetimler yaparken halkın şikayetlerini dikkate aldığını söyledi. Başkan Semerci, "Vatandaşlarımızdan kendilerine kötü davranışlarda bulunan pazarcı esnafını ve şikayetlerini zabıtamüdürlüğümüze bildirmelerini rica ediyorum. Gereği mutlaka yapılacaktır. Vatandaş memnuniyeti bizim için her şeyden önce gelir." dedi.