Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Senanur Yıldız’ın işletmeciliğini yaptığı bir restoranda yıllardır aşçılık yapan Tülay Yaman'ın yaptığı mısır unlu fındık çorbası büyük ilgi gördü. Aşçı Tülay Yaman, restoranın mutfak bölümünde mısır unundan yaptığı fındık çorbasını tarifiyle birlikte yaptı. Tülay Yaman, fındıktan her türlü yiyeceğin olabileceğini belirterek, "Bizler Karadeniz'de özellikle tüm tatlılarımızda ceviz yerine fındık kullanırız. Bu sefer dedim ki acaba mısır unlu fındık çorbası yapabilir miyim? Tereyağlı, çok harika bir mısır unlu fındık çorbası sunduk ve müşterilerimiz bayıldı. Sürekli fındık çorbası arzu ettiler’’ diye konuştu.

İşletmeci Senanur Yıldız ise, "Aşçımızın yaptığı mısır unlu fındık çorbasının ardından müşterilerimiz memnun kaldılar ve çorba yapmayı devam ediyoruz ve müşterilerimiz çok memnun" dedi.

Aşçı Tülay Yaman tarafından mısır unlu fındık çorbası imalatına geçilerek fındık çorbası yapıldı. Çevresi tarafından sesinin güzelliğiyle de tanınan Aşçı Tülay Yaman, çorba yapmasının ardından "Düşlerde Sevdim Seni" şarkısını söyleyerek alkışlandı