1907 Fenerbahçe Derneği, Fenerbahçe'nin yeniden yargılanması için kampanya başlattı... 
 
1907 Fenerbahçe Derneği'nden yapılan açıklama şu şekilde:
"Fenerbahçemizin bağımsız mahkemelerde adil yargılanma talebine destek olmak ve bu adalet çağrısının daha gür bir sesle tüm Türkiye'de yankılanmasını sağlamak amacıyla başlattığımız "Adalete Fener Yak" projemiz tüm hızıyla devam etmektedir.

Projemizin devam eden sosyal medya faaliyetleri kapsamında Change.org'da dijital imza kampanyası başlatılmıştır. Bugüne kadar pek çok ülkede düzenlenen, büyük ses getirerek başarıyla amacına ulaşan imza kampanyalarının yürütüldüğü Change.org'da "Türkiye için Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" sloganıyla başlattığımız kampanyamızın da geniş kitlelere yayılacağına ve Fenerbahçemizin haklı talebinin karşılık bulmasında etkili olacağına inanıyoruz.

Bu bağlamda Adil Yargılanma Talebimizin ilgili makamlara daha güçlü ulaştırılması adına internet üzerinde www.change.org/AdaleteFenerYak adresinden ilgili yönlendirmeleri takip ederek imza verebileceğinizi bilgilerinize sunarız.

Verilecek her imzanın büyük güç katacağı kampanyamıza, Adalet arayışında olan tüm eş, dost ve yakınlarınızın da katılımları için desteklerinizi rica eder, katılım ve katkılarınız için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla

1907 Fenerbahçe Derneği"