Fatih Ali Kuşçu Mahallesi Başmüezzin Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın 2. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın esnasında binanın 3 katında bulunan bir vatandaş paniğe kapılarak kendini evinin penceresinden aşağı bıraktı.
PANİĞE KAPILIP 3. KATTAN ATLADI

Binanın 2. katında başlayan yangın kısa sürede büyüyerek ikinci katı tamamen sardı. Bu sırada 3. katta bulunan bir vatandaş evde mahsur kaldı. Büyük paniğin yaşandığı olayda cama çıkan vatandaş, yangını izleyenlerin "atla" uyarılarıyla birlikte kendisini boşluğa bıraktı.

OLAY ANI KAMERALARA SANİYE SANİYE YANSIDI

Alt kata bulunan manavın brandasına düşen vatandaş, olayı hafif yaralarla atlattı. Çevredeki vatandaşlar, hemen yardıma koşarak, vatandaşı aşağı indirdi. Kaldırımda bir süre ambulans bekleyen vatandaş, daha sonra sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaşananlar İHA kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

BÜYÜK ÇAPTA MADDİ HASAR OLUŞTU

Olay yerine gelen Fatih itfaiyesi yangını söndürdü. Büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, yaşananlar kameralara yansıdı.

"AYAKKABI GİYMEYE FIRSAT OLMADI"

Bir görgü şahidi, "Evdeydik, üzerimizi değiştiriyorduk. Birden yangın çıktı. Panik oluştu, hemen dışarı kaçtık. Ayakkabımızı giymeye bile fırsat olmadı" diye konuştu.