D-100 karayolunun Bolu Dağı geçişinde kar yağışı ve  sis, ulaşımda aksamalara neden oluyor. 
 
  
KAR KALINLIĞI 10 CM'YE KADAR ULAŞTI
 
Kar yağışı, karayolunun özellikle Düzce kesiminde bulunan Karanlıkdere  ve Bakacak ile Bolu sınırları içindeki Seymenler ve Elmalık mevkilerinde etkisini  sürdürüyor.  Aralıklarla süren yağış nedeniyle Bolu Dağı'nda kar kalınlığı yer yer  10 santimetreye kadar ulaştı, görüş mesafesi ise sis dolayısıyla 30 metreye kadar  düştü. 
 
 
TUZLAMA ÇALIŞMASI
 
Karayolları görevlilerinin tuzlama çalışması yaptığı güzergahlarda,  trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları ve aşırı hız yapmamaları  konusunda uyarıyor. 
 
Yağışın, Düzce ve Bolu'nun yüksek kesimlerinde yer alan Abant, Gölcük,  Yedi Göller, Topuk Yaylası, Güzeldere, Odayeri, Kardüz mevkilerinde de etkili  olduğu bildirildi. 
 
METEOROLOJİDEN AÇIKLAMA
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu gece  saatlerinden itibaren Afyonkarahisar, Kütahya, Bilecik, Bursa'nın güneyi,  Eskişehir, Çankırı'nın kuzeyi, Bolu, Karabük, Kastamonu çevreleri, Sakarya, Düzce  ve Burdur'un yüksekleri ile Isparta çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar  yağışları başlayacak. 
 
CUMA GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEK
 
Yağışların, Cuma günü sabah saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli  (10-20 cm) olması beklendiğinden başta ulaşım sorunları olmak üzere meydana  gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.