Sinema ve tiyatro oyuncusu Rita Wilson, son açıklamasıyla hayranlarını şaşırttı.
 
Aktör ve yönetmen Tom Hanks ile evli olan 58 yaşındaki Wilson, kısa bir süre önce meme kanserine yakalandığını ve her iki memesini de aldırdığını açıkladı.
 
People dergisine verdiği demeçte "Geçen hafta ameliyat masasına yattım ve iki mememi de aldırdım. Bu zor süreçte kocam yanımdaydı. Ailemin ve dostlarımın da desteği benimleydi" dedi. Wilson aynı zamanda estetik operasyonla protez meme taktırdığını da açıkladı.
 
Rita Wilson açıklamasını şöyle sürdürdü: "İyileşiyorum ve en önemlisi de tam bir iyileşme bekliyorum. Neden mi? Çünkü bu hastalığı erken yakaladık. Harika doktorlarım vardı."
İki çocuk annesi Rita Wilson, memesine biyopsi yapıldığını ve sonucun temiz çıktığını söyledi. Ancak daha sonra bir arkadaşının önerisiylye ikinci bir doktorun fikrini alma ihtiyacı hissettiğini de belirtti. Wilson, daha sonra bir kez daha biyopsi yapılınca hastalığın ortaya çıktığını söyledi.
 
Rita Wilson "Bunu anlatıyorum. Çünkü böyle durumlarda tek bir doktorun fikriyle yetinmeyip ikinci bir fikir daha almanın ne kadar önemli olduğunu herkese anlatmaya çalışıyorum" dedi.
 
Tom Hanks ve Rita Wilson 1988'den bu yana evli. Çiftin iki çocuğu var.