Olay, bugün öğleden sonra meydana geldi. Adıyaman Üniversitesi D.D., kimliği açıklanmayan sınıf arkadaşı ile girdiği ilişki sonucu hamile kaldı. D.D., öğleden sonra sancıları artınca kirada oturduğu dairenin bulunduğu apartmanın bodrum katına inerek, tek başına kız bebeğini dünyaya getirdi.

Doğurduğu bebeği bodrum katta bulunan tahta beşiğe bırakıp evine çıkan D.D., bayıldı. Telefonlara cevap vermemesi üzerine eve gelen arkadaşlarının baygın şekilde bulduğu D.D., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Bebek ölü bulundu


Arkadaşlarının merdivenlerdeki kan izini takip ederek buldukları bebeğin, ihbar üzerine gelen sağlık görevlileri tarafından öldüğü belirlendi. Bebeğin cesedi, otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Hastanede tedavisi süren D.D.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, bebeğin kimliği açıklanmayan üniversite öğrencisi babası ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.