Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde yaşayan 46 yaşındaki Adem Aydın, kendi fotoğraflarını profil fotoğrafı olarak kullanan, 'Taci Kalkavan' takma isimli Twitter fenomeni Orçun Ortaç hakkında ikinci kez suç duyusunda bulunacağını söyledi.
Orhangazi’de kendi kurduğu firma ile özel temizlik işleri yapan Adem Aydın’ın gençlik yıllarında çektirdiği fotoğraflar kullanılarak Twitter’da hesap açıldı. 2010 yılında açılan hesabın takipçileri giderek artarken, bunu 2012 yılında fark eden  Adem Aydın büyük şaşkınlık yaşadı. Adem Aydın, halen 274 bin takipçisi bulunan 'Taci Kalkavan' adıyla açılan kendi fotoğrafının kullanıldığı bu profil hakkında suç duyurusunda bulundu.

Adem Aydın, fotoğraflarını, 'Taci Kalkavan' takma adıyla kullanarak Twitter fenomeni olan Orçun Ortaç’ın televizyon programlarına çıkarak kendisini ve ailesini tanıdığını söylediğini kaydederek, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirtti.

Uzun zaman önce Orçun Ortaç’a ulaştığını da ifade eden Adem Aydın, Ortaç’ın kendisine vaatlerde bulunduğunu ancak bunların hiçbirini yerine getirmediğini söyledi.

Yaptığı ilk şikayetinden bir sonuç alamadığını söyleyen Adem Aydın, Orçun Ortaç hakkında izinsiz olarak fotoğraflarını kullandığı gerekçesiyle ikinci kez suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Adem Aydın, mağduriyetinin giderilmesini isteyeceğini sözlerine ekledi.