Reşadiye ilçesi Çermik Mahallesi'nde Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları 8 yaşındaki Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları 5 yaşındaki Dursun Kağan, 29 Aralık 2015 tarihinde evlerinin yakınlarındaki parkta oynadıktan bir süre sonra kaybolmuştu. İki çocuğun bulunması için devletin tüm imkanları seferber edilirken, çocukların Kelkit Çayı'na düşme ihtimaline karşı günlerce yapılan aramada ise bir delile ulaşılamadı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden görevlendirilen özel ekip yaklaşık 150 kişinin ifadesini alırken, olayla ilgili soruşturma titizlikle yürütülmeye devam ediyor.

Günlerdir ikiz oğlundan Bayram Erol’un hasreti ile zor günler geçiren anne Adile Erol, bir umutla bekleyişlerinin devam ettiğini söyledi. Yapılan arama çalışmaları sonucu bir ipucuna ulaşılamayınca çocukların bulunması için 100 bin TL para ödülü ortaya koyduklarını hatırlatan Erol, “Onlara rağmen şuana kadar bir ipucu elde edilemedi. Olayla ilgili hiçbir fikir yürütemiyoruz. Olayın olduğu ilk günlerce çocuktur suya düşmüştür diye düşündük. Suda olsa idi şuana kadar iki çocukla ilgili bir şeyin çıkmaması bizi tereddütte koyuyor. Acaba suda değil mi diyoruz. İnşallah günün birinde çocuklardan haber gelir” dedi.

Her kapı çalındığında bir haber mi geldi diye umutlandıklarını ifade eden anne Erol, “Bugün 139 gün oldu, hala bir haber yok. Oğlum rüyalarıma giriyor ya bulunuyor ya bulunamıyor. İnşallah bir haber veren olur diye umutla bekliyoruz. Kapı çalsa, polis gelse bir haber mi var diye ümitleniyoruz. Bilen gören varsa bizlere söylesinler” diye konuştu. 
Tokat'taki kayıp çocuklardan 139 gündür haber yok!