Bodrum katta 8 yaşındaki A.Y.'yi taciz ettiği sırada asansör sesi gelmesiyle paniğe kapılıp kaçan E.P., polisin takibiyle yakalandı. 
Tutuklanan tacizcinin, marketin güvenlik kamerası kayıtlarında, küçük kızı dışarıda beklemesi ve birlikte alışveriş yapması da yer aldı.

Egekent Ormancılar Sitesi'nde meydana gelen olayda, markette alkollü içki almak için bekleyen E.P., bu sırada yanına gelip dondurma alan 8 yaşındaki A.Y.'yi, dışarıda beklemeye başladı. Bir süre marketin yanında arkadaşlarıyla oynadıktan sonra evine doğru yürüyen A.Y.'nin yanına giden E.P., "Mustafa'yı tanıyor musun" diye sorarak yakınlık kurdu. Aslında öyle bir kişiyi aramamasına rağmen, çok kullanılan bir isim olduğu için Mustafa ismini veren E.P., küçük kızın, karşı komşuları olduğunu söylemesi üzerine kendisini ona götürmesini istedi.

BODRUM KATTA TACİZ ETTİ

Apartmana girdikleri anda yanındaki bıçağı çıkartan E.P., bağırması durumunda öldürmekle tehdit ettiği küçük kızı, bodrum kata indirdi. Burada A.Y.'yi, taciz etmeye başlayan E.P., asansörün çalışması üzerine paniğe kapılıp kaçtı. Tacizcinin, depodaki odunların üzerine fırlattığı küçük kızın, bağırarak yardım istemesiyle çevredekiler, polise haber verdi. Polisin güvenlik kamerası kayıtlarından takibiyle, uyuşturucudan kaydı bulunan 30 yaşındaki E.P., yakalandı. Aynı bölgede yaklaşık bir ay önce de benzer bir yöntemle yakınlık kurduğu küçük kızı, apartman dairesinin kapısından ağzını kapatarak kaçırmaya çalışan, ancak annesinin sese koşması üzerine kaçan kişinin de yine E.P. olduğu ortaya çıktı. Saldırıya uğrayan o kız da E.P.'yi teşhis etti. Suçlamaları kabul etmeyen E.P., sorgusunun ardından 26 Haziran'da sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Taciz olayıyla ilgili güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, E.P.'nin markette bulunduğu sırada küçük A.Y.'nin yanına geldiğini, bunun sorasında ise taciz etmeyi planlayıp yakınlık kurduğunu saptadı. E.P.'nin market dışında beklediği ve dolaştığı anlar da yine güvenlik kamerası kayıtlarında yer aldı.

Polis vatandaşları, küçük çocuklarını, tanımadığı kişilerle konuşmaması, hediye kabul etmemesi, kesinlikle bir yere gitmemeleri konusunda eğitmeleri için uyardı.