SAKARYA’nın Karasu İlçesi’nde 2 çocuk babası Hakkı B., bir süre önce ayrıldığı eşi Gülay A.’ya servis minibüsünde tabanca ile ateş ederek ayaklarından 5 kurşunla yaraladı. Gülay A. hastaneye kaldırılırken kaçan Hakkı B.’nin saldırıdan 3 saat önce Facebook’da ’Çok da aptalım ya her söze inanıyorum... neden herkes Müslüman değil ki.... kafam..’ diye yazdığı ortaya çıktı.




Olay, bugün saat 07.00 sıralarında Adapazarı-Karasu karayolundaki Tepetarla Mahallesi Yuvalıdere Kavşağı’nda meydana geldi. Bir süre önce eşinden ayrılan 2 çocuk annesi, 37 yaşındaki Gülay A., servis minibüsüyle çalıştığı işyerine giderken kavşakta eski eşi Hakkı B., minibüsü durdurdu. Minibüsün kapısını açan Hakkı B., arkadaşlarının yanında oturan eski eşine kurşun yağdırdı. Bacaklarından vurulan Gülay A. kanlar içerisinde yere düşerken saldırgan kaçtı.
 
Yaralı kadın arkadaşları tarafından Ferizli İlçe Devlet, oradan da Adapazarı’na Sakarya Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olay yerinde inceleme yapan Jandarma  6 adet boş kovan buldu.