Kocaeli’nin İzmit ilçesinde İsmet Sarı adlı genç, 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisine şehrin en işlek caddesinde hazırladığı pankart ile evlilik teklifi yaptı. Teklif yerine gözü kapalı gelen genç kız ise patlayan konfetiler nedeniyle önce korktu sonra mutlu oldu.

İsmet Sarı adlı genç, hazırladığı pankart ile şehrin en işlek caddesi olan Fethiye caddesinde 5 yıldır birlikte olduğu Elif Yavaş’a evlilik teklif yaptı. Elif Yavaş’ı hazırlanan alana gözleri kapalı bir şekilde getiren Sarı, daha sonra üzerinde "Bir gün değil, bir ömür boyu, hiç pes etmeden, aynı çatı altında, ömrünü ömrüme ortak edip, benimle evlenir misin Prenses’im?" yazılı pankart ve kalpli balonlar ile çevreye toplanan vatandaşlar arasında evlenme teklif etti. Sürpriz evlilik teklifi sırasında konfetiler patlayınca korkan Elif Yavaş, teklif sonrasında biraz şaşırsa da ’Evet’ diyerek teklifi kabul etti.

Ardından İsmet Sarı, çevredekilerin alkışları arasında Elif Yavaş’ın parmağına yüzük taktı. Çevredeki vatandaşlar ise pankart ve yerdeki kalpli balonları ve yaşanan anları telefona kaydederek ölümsüzleştirdi.

Çok şaşırdığını belirten Elif Yavaş, teklifi görünceye kadar elbise almaya geldiklerini zannettiğini belirtti.