Antalya'da Muhammet ve Pınar A. çifti bir süre önce boşanırken, 7 yaşındaki kızları M.A.'nın velayeti annede kaldı. Pınar A., boşandıktan sonra kızlık soyadını kullanmaya başladı. Muhammet A. görevi gereği Şırnak'a bağlı Beytüşşebap'ta iken, Ramazan Bayramı'nda nişanlısı C.Ö.'den aldığı bilgi üzerine, eski eşinin bir sosyal medya platformunda canlı yayın yaptığını öğrendi. Canlı yayını izleyen ve kaydeden Muhammet A., eski eşinin 7 yaşındaki kızını, kiraladığı apartta sevgilisiyle duşta yalnız bıraktığını, ardından çocuğunun yanında ikilinin birlikte alkol aldıklarını gördü. Muhammet A., bunun üzerine hem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Alo 183 telefon hattını arayıp hem de CİMER'e internet üzerinden şikayette bulundu.

KIZININ VE SEVGİLİSİNİN DUŞTA OLDUĞUNU SÖYLÜYOR

Canlı yayın sırasında kaydedilen görüntülerde, Pınar Ş.’nin sevgilisiyle alkol aldığı, sevgilisini soran arkadaşına kızıyla birlikte duşa girdiklerini söyleyerek, dışarıdan banyoyu gösterdiği anlar yer alıyor.

NİŞANLISI ŞİKAYETÇİ OLDU

Öğretmenlerine meslek hayatı boyunca unutamayacağı bir sürpriz yaptılar Öğretmenlerine meslek hayatı boyunca unutamayacağı bir sürpriz yaptılar

Nişanlısı C.Ö., Muhammet A.’nın Beytüşşebap'ta görevde olması nedeniyle Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giderek, Pınar Ş, ile Onur adlı sevgilisi hakkında şikayetçi oldu. C.Ö., Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinde şunları söyledi:

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU
Diğer yandan, Muhammet A.'nın avukatı Salih Sağlam da Pınar Ş. ve sevgilisi hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na, çocuğun cinsel istismarı, çocuğun cinsel istismarı suçuna yardım etme ve aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu. Avukat Sağlam, canlı yayın görüntülerinin yer aldığı CD'yi de savcılığa teslim etti.

KIZ ÇOCUĞU İZLEM MERKEZİNDE

Pınar Ş.'nin, canlı yayında sevgilisiyle 7 yaşındaki kızı M.A.'nın birlikte duşta olduğunu belirttiği görüntüler nedeniyle şikayetçi olması sonrasında Cumhuriyet Savcılığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü harekete geçti. M.A., savcılık kararıyla Çocuk İzlem Merkezi'ne alındı. Burada 7 yaşındaki kızın uzman psikologlar eşliğinde ifadesinin alınacağı belirtildi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de anne Pınar Ş. hakkında işlem başlattı. Ayrıca Antalya Barosu Çocuk Hakları Merkezi, olayla ilgili şikayete müdahil olundu.