Sevgilisinden Garip Teklif Almış Kadınlardan İtiraflar



Kadınlar ve erkekler arasındaki farklar bugüne kadar sayısız konuşmaya konu olmasına rağmen hala bazı farklılıklar bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Mesela kadınlar tüm "garip" yönlerini erkeklerden daha rahat gösterebilirken erkeklerin tuhaflıkları çoğu zaman ilişkinin gelecek aşamalarındaki garip talepleriyle ortaya çıkıyor.
Sevgiliniz bir kez sizinle rahat hissettiğinde gerçekte olduğu kişiyi size gösterip tüm karanlık ve tuhaf isteklerini gerçekleştirmenizi sizden talep edebilir. Kadınların talepleri ise aşağı yukarı tahmin edilen cinstendir. Biraz sevgi, biraz ilgi ve bazen de güzel bir akşam yemeğinde keyifli vakit geçirmek. Erkeklerse kimi zaman garip isteklerle gelebilir, işte Amerikalı kadınların ilişkilerinde başlarına gelen "tuhaf" sürprizlerin sorulduğu bir ankette alınan cevaplar.
DAVETSİZ MİSAFİR
Eski sevgilim ilişkimizin ikinci ayında başka biriyle üçlü bir ilişki yaşamayı teklif etti. Başka bir erkekle!
Meagan, 24
SEVGİLİ İZNİ
Eski sevgilim akşamdan kalma olduğu bir gün itibar sahibi olduğu iş yerini arayıp hasta olduğunu söyleyerek, patronundan onun yerine izin almamı istedi. Ve ben de bunu yaptım!
Sara, 28

KOLAY PARA
İlişkiye başladığım adam bir buluşmamızda beni yarım saat içerisinde 1000 dolar kazanabileceğime ikna etmeye uğraştı. Yapmam gereken tek şey yüzümde deri bir maskeyle yarım saat boyunca bir başka kadını kamera karşısında tokatlamaktı. Sonra sevgilimin bir cinsel içerikli film yıldızı olduğu ortaya çıktı. İlişkimiz iki ay daha sürdü
Morgan, 26
AKSESUAR HIRSIZI
"Heteroseksüel" erkek arkadaşım bir keresinde benden saç spreyimi ve yüz nemlendiricimi istedi. Üstelik yatarken de hep benim iç çamaşırlarımı giyiyor. Ve o garip adamla hala beraberim, dolayısıyla adımı gizleseniz iyi olur.
Rumuz: Sue, 24
İLERİ GÖRÜŞLÜLÜK
Bana çok garip isteklerde bulunan bir erkek arkadaşım vardı. Bir keresinde 6 ay sonrası için yaptığı planı açıklayarak "kendini 6 ay sonra gireceğimiz cinsel ilişki için hazırla" talimatında bulunmuştu. Neden 6 ay dediğini hala bilmiyorum ve böyle bir duyuruya kulak asmak mı? Sanmıyorum…
Torie, 32
EKSİKLİK
Bugüne kadar kimse bana tuhaf isteklerde bulunmadı ve bunun eksikliğini hissediyorum. Acaba ben çirkin miyim?
Rumuz: Taliplerini Bekliyor, 27

FAZLA KISKANÇLIK
Sevgilim yakın erkek arkadaşlarımla dışarı çıktığım bir gece eve döndüğümde "onların üzerime sinen parfümlerinin kokusundan hoşlanmadığı için" duş almamı istemişti. O kokunun yalnızca votka olduğunu söylemeye cesaret edemedim.
Carly, 29
HAYALLERİN BEDELİ
Erkek arkadaşım hayalinin Ikea'da satılan tabakları frizbi gibi fırlatmak olduğunu söyleyince ben de ilişkinin başlarında olduğumuz için onun bu hayalini gerçekleştirerek ne kadar eğlenceli olduğumu ispatlamak istedim. Bu ispat bana 125 dolarlık hasara mal oldu.
Jackie, 26
SANAT İÇİN SOYUNMAK
Eski erkek arkadaşımla elit bir galerideki resim sergisindeydik. Boyanın kokusundan ve ortamın sessizliğinden olacak ki sevgilim oradaki duvar halılarından birinin arkasında ilişkiye girmeyi teklif etti. Kabul ettim. Ama galerideki güvenlik görevlisinin bu gördüklerini hala unutamadığına emin gibiyim.
Sharon, 29
UZLAŞMA
Kısa bir elbiseyle dışarı çıkıp erkek arkadaşımın evinde kaldığım bir gün evime gitmek için ondan eşofman ödünç almak istemiştim. Bana takım elbisesinin pantolonunu getirip beni en az eşofman kadar rahat olduğuna ikna etmeye çalıştı. Sonunda basketbol şortu giymemde uzlaştık. Neyse ki ne o bir daha bana iş kıyafetlerini giydirmeye çalıştı ne de ben o pantolonun eşofman kadar rahat olduğunu ikna oldum.
Alex, 22