Umurlu Mahallesi’nden Aydın merkezdeki bir liseye minibüsüyle öğrenci taşıyan evli 2 çocuk babası S.B., 9 Nisan 2012 günü kız öğrencilerden 16 yaşındaki A.G.’ye, iddiaya göre elle tacizde bulundu. Kendisine karşı koyan çocuğu tabancayla tehdit etti.
 
Yaşananları gören bir öğrencinin durumu okul müdürüne anlatması üzerine, konunun araştırması için rehber öğretmen görevlendirildi. Rehber öğretmen öğrencilerle görüştü. Bu öğrencilerden 16 yaşındaki H.K.’nın 3 yıldır servis şoförü S.B.’nin silah zoruyla tecavüzüne uğradığını söylemesi üzerine durum polise bildirildi.
 
ÖNCE TUTUKLANDI, SONRA SERBEST KALDI
 
Şikayet üzerine S.B. gözaltına alındı. Servis minibüsünde yapılan aramada ruhsatsız bir tabanca ile iki av tüfeği bulundu. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen S.B., susma hakkını kullandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.B. tutuklandı. Yaklaşık bir ay sonra S.B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
TOPLAM 22 YIL 2 AY 7 GÜN HAPİS
 
S.B. hakkında 7 Haziran 2012 günü Aydın 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nce görülmeye başlanan tecavüz ve taciz davası sonuçlandı. 16 yaşındaki H.K.’ya 2009, 2011 ve 2012 yıllarında birçok kez tecavüz ettiği belirlenen ve 16 yaşındaki A.G.’yi tabancayla tehdit ederek tacizde bulunan S.B., 22 yıl 2 ay 7 gün hapis cezası ile cezalandırıldı. 
 
Davanın son duruşmasına katılmayan S.B.’nin yakalanması için arama çalışması başlatıldı.