Bir dönem katıldığı evlilik programında 'Semra Kaynana' olarak tanınan Semra Yücel, oğlu Ata'nın ölümünden sonra kendine kameralardan uzak yeni bir hayat kurmuştu.


Gelinim Olur musun yarışması bir anne ve oğlunu bir anda şöhret yaptı. Ama aynı hızla ikisinin de hayatını tüketti.Yarışmada ani çıkışları ve sivri konuşmalarıyla dikkat çeken anne Semra Yücel ile oğlu Ata Türk'ü tüm ülke tanıdı.Ama ani gelen bu şöhretin bedeli her ikisi için de ağır oldu.Semra Hanım oğlunu, oğlu Ata ise hayatını kaybetti. Ata Türk uyuşturucu yüzünden genç yaşta hayata veda etti. Annesi ise bir süre TV kanallarında sunuculuk yaptıktan sonra kayıplara karıştı.


Uzun süredir kızı ile ilgilenen Semra Yücel, artık geçinmekte zorlandığını söyleyerek yapımcılardan iş istedi.Bu sabah bir televizyon programına konuk olan Semra Yücel, "Kızım Seçil’i evlendirdim. Artık televizyonlar için bir program yapabilirim..."


"Şu an işim gücüm yok, televizyona dönebilirim. Geçimimi babamdan olan maaşımla sağlıyorum. Gelirim kızım Seçil’di.Kızım da damadım da çok iyi insanlar ama ne olursa olsun ben onlara destek olmalıyım. Seçil’in geliri çok iyiydi ben de çalışmadım."


"Onların yemeğini, temizliğini falan yapıyordum. Yani tam bir eski model ev hanımı modundaydım."


"Şimdi eskimiş bir yeni model ev hanımı olmak istiyorum. Buradan yapımcılara sesleniyorum" dedi.