Kemer’de 5 yıldızlı bir otele geçen Haziran ayında eşiyle birlikte tatile gelen 26 yaşındaki Marina K., 25 yaşındaki Andrei Orlov’un tecavüzüne uğradığını iddia etti. Eğlenmek için gittiği sahildeki diskodan odasına dönerken peşinden gelen Orlov’un kendisini yakalayıp çalılıkların arasına götürüp tecavüz ettiğini iddia eden Marina K.’nın başvurusu üzerine Rus turist gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemede içinde meni olan bir prezervatif bulundu. Orlov’un cebinden de olay yerindeki prezervatiflerin aynısından çıktı.
 
Gözaltına alınan Andrei Orlov, Kemer Sulh Ceza Mahkemesi’nde tercüman eşliğinde verdiği ifadesinde, suçlamayı reddetti. Olay tarihinde saat 00.30 sıralarında kaldığı otelin diskosuna gittiğini söyleyen Orlov, "Ben diskoda otururken yaklaşık yarım saat kadar sonra mağdur yanıma gelip oturdu. Kendisiyle yaklaşık 30-40 dakika kadar konuştuk. Bana kiminle geldiğimi, evli olup olmadığımı sordu. Ben de kendisine benzer soruları sordum. Bana kocasıyla birlikte geldiğini söyledi. Kocasının odada yattığını anlattı. Benim evli olduğumu sandığını söyledi. Çünkü yanımda ablam vardı. Birlikte içki içtik sonra da ayrıldık. Ben saat 03.00 gibi diskodan ayrıldım, otelin içindeki bara gittim. Sonra da Rita adlı bir başka Rusla havuza gittik. 1 saat kadar havuzda kaldıktan sonra odama döndüm" diye konuştu. 
 
TAHLİYE EDİLİNCE ÜLKESİNE GİTMİŞTİ
 
6 Haziran 2014’te tutuklanan sanık hakkında, Antalya 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Yılbaşı öncesi cezaevinde tutuklu kaldığı süre dikkate alınarak tahliye edilen Andrei Orlov, ülkesine döndü. 
 
Mahkeme heyeti, geçen günlerde yapılan karar duruşmasına katılmayan Rus turist Andrei Orlov’u ’nitelikli cinsel saldırı’ ve ’kişiyi cinsel amaçlı hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca adli emanete alınan prezervatif paketinin karar kesinleşince sahibine iadesine karar verdi.