Alınan bilgiye göre, olay dün akşam Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Komşu olan husumetli 2 ailenin gelinleri arasında, henüz belirlenemeyen sebeple tartışma çıktı. Aile yakınlarının da karıştığı tartışma bir anda büyüyerek, taşlı ve silahlı kavgaya dönüştü. Çevredeki bazı evler, atılan taşların isabet etmesi sonucu zarar görürken, olayda 2 kamyonet de ateşe verildi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'de olay yerine gelerek bilgi aldı. Ceren, 2 ailenin fertlerinin de sabıkalı olduğunu ve aralarındaki husumetten dolayı kavganın çıktığını söyledi. 
Bu arada yanan araçlar, itfaiyenin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü. Zırhlı araçlarla girilen sokakta, özel harekat polisleri de olay yerine takviye olarak gönderildi. Düzenlenen operasyonda, 3'ü çocuk 16 kişi gözaltına alındı. Kaçan 3 kişinin de arandığı bildirildi. 

Bu arada, kavgada hafif yaralanan ve olayların etkisiyle sinir krizi geçiren bir kadın, Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

Polisin, olay yerinde yaptığı incelemede, bir av tüfeği ve 16 kartuş ele geçirilirken, bazı evlerin pencerelerinde kurşun izleri tespit etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.