Ruj çalmaya kalkarken yakalandı, polise zor anlar yaşattı

Zonguldak’ta kozmetik mağazasında  ruj çalmak isterken çalışanların fark etmesi üzerine kaçan 14 yaşındaki H.K., caddede polisler tarafından yakalandı. Küçük kız, kendisini karakola götürmek isteyen polislere el kol hareketleriyle zor anlar yaşattı.

Kentin en işlek caddesi Gazipaşa’da bir kozmetik mağazasına müşteri gibi giren H.K., iddiaya göre tezgahtaki ruju alıp cebine koyarken çalışanlar tarafından fark edildi. Çalışanların uyarması üzerine mağazadan çıkan H.K., koşarak kaçmaya çalıştı.

Peşinden koşan mağaza çalışanının uyarısı üzerine H.K.’yı, caddedeki sivil  polis memuru yakaladı. Aldığı ruju fark edildiği sırada geri bıraktığı anlaşılan H.K., kendisini karakola götürmek isteyen polislere zor anlar yaşattı.

Mağazanın yanında ekip aracı beklenirken kolunu tutan polise tepki gösteren H.K., diğer eliyle Tokat atacakmış gibi hamle yaparken, yanındaki diğer polise de diziyle vurmaya kalktı. H.K., bir süre sonra gelen ekip aracına götürülürken de polislere tepki gösterdi.

Karakola götürülen H.K., hakkında şikayet olmaması ve yaşının da 15 yaşından küçük olması nedeniyle ifadesi alınmadan serbest bırakıldı.