İnternet üzerinden satışa konulan 12 bin Euro’luk tek kişilik Mercedes, büyük ilgi topladı. Aracın Cem Yılmaz için getirildiği ancak iletişim sorunundan dolayı kendisine verilemediği öğrenildi.


Oğuz Yıldırım, dünya geleninde sınırlı sayıda üretilmiş olan minyatür Mercedes 500 SL aracını satışa çıkardı. Araç ilanı ise görenlerde büyük bir şaşkınlığa yol açtı. Çünkü 500 SL görünüşüyle bir akülü arabayı andırsa da normal bir araç. Mercedes firması tarafından özel istekle 100 tane üretilen araçta iki ileri, bir geri vites bulunuyor. 500 SL benzinle çalışıyor ve diğer araçlarla yapılabilecek her şey onunla da yapılabilirsiniz. 1974 model olan bu minyatür Mercedes 40-50 KM hıza çıkabiliyor, fiyatı ise 12 bin Euro.


Arabasını yurt dışında olup ilgilenemediği için satışa çıkardığını söyleyen Oğuz Yıldırım, ilanında “Araç Cem Yılmaz için getirilmiş ancak iletişim sorunundan dolayı verilememiştir. Türkiye’de, Asya’da ve Doğu Avrupa’da ender bulunan bir araçtır” ifadelerini kullandı.


Yıldırım,internet sitesi üzerinden kendisi ile iletişe geçecek alıcıların, oyuncakla takas olur mu gibi saçma sorularla iletişime geçmemesi için uyardı.