Antalya’da 59 yaşındaki Akif Ç., barışma teklifini kabul etmeyen eşini ve kızını bıçakla yaraladıktan sonra kaçarken yakalandı
Olay, Muratpaşa İlçesi, Ermenek Mahallesi’nde meydana geldi. Saat 12.00 sıralarında kızı 17 yaşındaki R.Ç. ile birlikte alışverişe gitmek için otobüs durağında bekleyen 55 yaşındaki K.Ç.'nin yanına, 2 ay önce ayrıldığı eşi Akif Ç. geldi. Eşine yeniden birlikte olmak ve barışmak istediğini anlatan Akif Ç. aldığı ’ret’ yanıtıyla çılgına döndü. Cebinde bulunan ve ’kelebek’ tabir edilen bıçağı çıkartan Akif Ç.rastgele sallamaya başladı. Olay sırasında kavgayı ayırmak için araya giren R.Ç. sol baldırından bıçakla yaralandı. Kızının yaralanması üzerine sinirlenen K.Ç. karşı koymak istedi. Ancak Akif Ç. bu defa da karısını bacaklarının çeşitli yerlerinden yaraladı. Kanlar içinde kalan K. ile kızı R.Ç. çağrılan ambulansla Özel Anadolu Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.
 
Olay sonrasında otomobiliyle kaçan Akif Ç. iki sokak ötede polis tarafından yakalandı. Olayda kullanılan bıçak ise otobüs durağında bulundu. Gözaltına alınan Akif Ç.'NİN 20 yıldır evli olduğu ve şiddet uyguladığı için eşinin kızıyla birlikte 2 ay önce evi terk ederek boşanma davası açtığı öğrenildi.