Cezaevinde yattığı için Popstar yarışmasında Deniz Seki tarafından ağır bir biçimde eleştirilen Bayhan, cezaevine tekrar giren ünlü şarkıcıyı ziyaret edeceğini söylemişti.Ancak Deniz Seki'nin bu talebi geri çevirdiği öğrenildi.
11 yıl önce yayınlanan Popstar yarışmasındaki Bayhan ile o zaman jüri üyesi olan Deniz Seki arasında gergin anlar yaşanmıştı. Deniz Seki, bu yaşananlardan yıllar sonra uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis yattı. Cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra ortadan kaybolan Seki, 6 ay sonra yakalanmıştı. Şarkıcı Bayhan,geçtiğimiz günlerde "Ateş düştüğü yeri yakar cezaevine giren herkes kendisiyle yüzleşir. Zamanı geldiğinde onu ziyaret edeceğim. Deniz Seki'yle konuşacaklarımız var" demişti. Ancak ünlü şarkıcı, Bayhan'ın görüşme talebini kabul etmedi. Deniz Seki, Bayhan'a şunları söylemişti;

"BUNLARI AFOROZ ETMELİYİZ" "Bir popstarda olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz"