Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni A.R.T. (25) ile  aşk yaşayıp öğretmeniyle birlikte hakkında soruşturma açılan  öğrenci E.T. konuştu.  
İstanbul Beykoz’da, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni A.R.T. (25) ile yaşadığı  aşk sonrasında okulu değiştirilen ve öğretmeniyle birlikte hakkında soruşturma açılan Ulaştırma Lojistik Bölümü 12. sınıf öğrencisi E.T. (19), yaşadıklarını anlattı:

“Okulda  öğrenci temsilcisiydim. Geçen yıl nisan ayında okulumuza geldiğinde ona okulu gezdirmiştim. Dersime girmiyordu. Daha sonra dışarıda da buluşmaya başladık. Zamanla gelişti. Gizli şekilde süren bir ilişkiydi. Hiçbir arkadaşımın ya da yakın çevremden kimsenin haberi yoktu. 7 ay boyunca görüştük. Bir öğretmenle ilişkisinin olduğunu öğrenince de bitti. Görüşmek istemedim ve ben bitirdim. Bu konuşmayı yaptığımızda ağladı, bırakmak istemedi. Bir süre aramayı sürdürdü. Birkaç kez görüştük, Bakanlık soruşturma başlatınca tamamen görüşmeyi bıraktık. İlişkimiz 6. aya geldiğinde 3-5 sene içerisinde bu sürecin evliliğe gideceğini söyledi. Ben de tamam dedim. Ama sonra araya başkaları girince... Sonumuz yoktu.”

Okul basmadım

Beykoz’da ve değişik semtlerde gezdiklerini belirten E.T., “Birlikteyken Beykoz’da ve İstanbul’un değişik semtlerinde geziyorduk. Arabası olduğu için daha çok o beni gezdiriyordu diyebilirim” dedi. E.T., okul bastığı iddialarına ise şöyle yanıt verdi. “A.R.T. bir eğitim merkezine gönderildi. 16 yaşında bir çocukla  ilişki yaşıyor diye bir söylenti duydum. Ama gidip öyle okul basmak gibi bir durum olmadı. Zaten orada  öğrenci yok. Görüşmeyi bıraktık ama sosyal medyada tanıdığım hesaplardan, yakın arkadaşlarından hakaret ve tehdit içerikli mesajlar aldım.”