ATV'de canlı olarak yayınlanan Müge Anlı'nın programında İzmir'de canice öldürülüp otoyola bırakılan Kadriye San'ın cinayet zanlısı aranırken canlı yayındaki iddialar şoke etti.

Müge Anlı'da şoke eden cinayet Kadriye San'ı cinler mi öldürdü? - Sayfa 1

İzmir Çeşme otoyolu Limontepe kavşağında ölü olarak bulunan 4 çocuk annesi Kaderiye San'ı öldüren kişi yada kişiler ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert programında araştırılmaya başlandı. Eşinin ve ailenin iddiası ise kan dondurdu. Kadriye hanım üç harfliler ile konuşuyordu onlar öldürmüş olabilir...

 

Müge Anlı'da şoke eden cinayet Kadriye San'ı cinler mi öldürdü? - Sayfa 2

İzmir'de yaşayan 32 yaşındaki 4 çocuk annesi Kadriye San canice öldürüldü. Talihsiz kadının cansız bedeni ise 21 Şubat 2019 İzmir-Çeşme otoyolu Limontepe kavşağında bulundu.

 

Müge Anlı'da şoke eden cinayet Kadriye San'ı cinler mi öldürdü? - Sayfa 3

Kadriye San'ın ölüm nedeni Adli Tıp'tan gelecek rapor ile kesinleşmesi beklenirken ilk burgular ise talihsiz kadının aç bırakıldığı ve işkenceye maruz kaldığı yönünde. Kadriye hanımın ön otopsi raporlarında midesi ve içi organlarında enfeksiyon ve iltihap bulgularına rastlandı. Bu yüzden ise Kadriye Sar'ın ölümü kayıtlara şüpheli ölüm olarak geçti.

 

Müge Anlı'da şoke eden cinayet Kadriye San'ı cinler mi öldürdü? - Sayfa 4

Ailenin iddialarına göre ise Kadriye hanım evden gidiyor ama eşi ibrahim bey kimseye haber vermiyor. İbrahim bey Kadriye hanımın annesine gidip senin kızı çağır aşağıya ben boşanma davası açacağım diyor anne ise Kadriye buraya gelmediğini evde olmadığını söyleyince İbrahim bey evden koşarak ayrılıyor.

 

Müge Anlı'da şoke eden cinayet Kadriye San'ı cinler mi öldürdü? - Sayfa 5

 

Müge Anlı'da şoke eden cinayet Kadriye San'ı cinler mi öldürdü? - Sayfa 6

Kadriye hanımın kız kardeşi "Ben kardeşimin otoban kenarında beş gün kaldığına inanmıyorum. Birleri oraya gelip bırakmış. Zübeyde teyzemin anlatımına göre ise ablamın yanına ölmeden önce 3 tana cüce gelmiş bal yedirmiş Kadriye'ye. Kadriye'de ondan sonra ben onlardan bal yedim beni götürecek onlar beni sahiplendi dediğinin iddia etmiş." açıklaması stüdyoda herkesi şoke etti.

 

Müge Anlı'da şoke eden cinayet Kadriye San'ı cinler mi öldürdü? - Sayfa 7

Canlı yayına bağlanan Kadriye hanım eşi Halil İbrahim san ise "Son bir haftadır camdan durmadan işte ihtiyar amca geliyor diyordu. Evden gitmeden bir gün önce akşam yatarken kızıma bak cüceleri görüyor musun dedi. Bende kızdım Kader niye böyle yapıyorsun diye. Her zaman diyordu ihtiyar amca geliyor bana bal yediriyor diyordu.

 

Müge Anlı'da şoke eden cinayet Kadriye San'ı cinler mi öldürdü? - Sayfa 8

Sabah ben işe gittim sonra akşam eve geldim evde yoktu. Annemlere baktım yoktu. Onlar benden korkuyor ama ben onlardan korkuyorum. Oradaki Fatma kiracısına büyü yaptı. Bende acaba karıma da bir şeyler mi yaptılar diyorum." açıklamasını yaptı. Ailenin kızlarının birileri tarafından cinler tarafından öldürüldüğünü düşünmesi de stüdyoda şok etkisi yaptı.