Musa ile Sarah’ın İngiliz basınına manşet olan aşkları 1997’de Alanya’da başladı. O dönem 13 yaşında olan İngiliz kızı Sarah Cook, ailesiyle tatile geldiği Antalya Alanya’da gönlünü 18 yaşındaki garson Musa Kömeağaç’a kaptırdı. Tatil bitiminde İngiltere’ye dönen Sarah, Musa ile görüşmeye devam etti, gençler evlilik kararı aldı.

MUSA'DAN OLAN ÇOCUĞUNU İNGİLTERE'DE DOĞURDU

13 yaşındaki Sarah’ın ailesinin de rızasıyla Kahramanmaraş’ta imam nikâhı kıyan çift, görkemli bir düğünle evlendi. Ancak Sarah’ın yakınları, durumu basına sızdırınca suç duyurusu üzerine Musa, küçük yaştaki kızı alıkoymak suçundan 28 gün hapis yattı. Kısa süre sonra ülkesine dönmek zorunda kalan Sarah, Musa’dan olan çocuğunu da İngiltere’de doğurdu.

Aradan uzun yıllar geçti. Oğulları Muhammed, babasından uzakta İngiltere’de büyüdü. İkisinin de başından ikişer evlilik geçen Sarah ve Musa’nın yolları hiç kesişmedi. Çocukları Muhammed de onları bir araya getiremedi.

SARAH ŞİMDİ 4 ÇOCUK ANNESİ

Habertürk'te yer alan habere göre, Bugün 33 yaşında olan Sarah, Alanya’daki kısa süren imam nikâhından sonra döndüğü İngiltere’de iki kez evlendi. 1998’de kapı komşularının oğlu Anthony ile evlenen Sarah, bir oğul daha dünyaya getirdi. Ancak bu evlilik fazla sürmedi. Oğlunu, Musa’dan olan diğer oğluyla büyüten Sarah, yaklaşık 10 yıl önce ikinci evliliğini yaptı.

Mutluluğu Graham Web’de bulduğunu söyleyen Sarah’ın Alisha ve Amelia adlı iki çocuğu daha oldu. Sarah’ın 4 çocuğu da sosyal medya hesaplarında annelerinin soyadı olan ‘Cook’u kullanıyor.

MUSA SARAH'DAN SONRA MUTLULUĞU BULAMADI

Bugün 38 yaşında olan Musa, imam nikâhıyla evlendiği Sarah’tan sonra yaptığı iki evliliğini de bitirdi. İntizar ve Mehmet adında iki çocuğu oldu. Boşandığı ikinci eşi, boşanma nedenlerini sayarken, eşinin “İngiltere’deki Sarah’la sık sık telefonda konuşması” nı ileri sürdü. Lise çağlarında iki çocuğu bulunan Musa, memleketi Kahramanmaraş’tan hiç ayrılmadı.

OĞLUNU CANLI HİÇ GÖREMEDİ

Film ve prodüksiyon işleriyle uğraşmaya başladı. Musa Kömeağaç, geçmişe dair konuşmak istemediğini söylerken, Sarah’ın, oğlu Muhammed’i kendisine hiç göstermediğini, sadece internet üzerinden görebildiğini söyleyerek şikâyette bulundu.