Adana’da, aşk vaadiyle  dolandırıcılık suçlarından çok sayıda kaydı bulunan 3 genç kız, cinsel ilişkiye girme teklifinde bulundukları 3 lise öğrencisini evlerine götürürken polise yakalandı.
Olay, merkez Yüreğir İlçesi’nin Ulubatlıhasan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, T.Y. (18), B.G. (18) ile S.Y. (20) Çukurova İlçe’ndeki Adnan Menderes Bulvarı’na gitti. Burada dolaşan 3 genç kız, okuldan kaçıp piknik yapmak için Seyhan Baraj Gölü kıyısına gelen T.Y., B.G., ile S.Y., para karşılığı ilişkiye girmeyi teklif etti. Teklifi kabul eden gençler, "Bizim yerimiz var, rahat edersiniz" diyen T.Y., B.G. ve S.Y. ile birlikte taksiye binerek yola çıktı. Ulubatlıhasan Mahallesi’ne gelen liseli gençler, taksici ile ücret konusunda tartışınca çevrede devriye gezen polislerin dikkatini çekti. Sivil polislerin durdurduğu liseli gençler, 3 kız ile para karşılığında ilişkiye girmek için anlaşıp mahalleye geldiklerini söyleyince kızlarla birlikte karakola götürüldü.

Aşk vaadiyle  dolandırıcılık suçlarından çok sayıda kaydı bulunan 3 genç kız, suçlamayı kabul etmedi. Kızlar ile liseliler ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.