Hava durumu son raporları meteoroloji açıkladı başta İstanbul ve Ankara hava durumuna aman dikkat! Yurt genelinde sıcaklık değerleri perşembe gününe kadar artıyor ama 5 Şubat cuma günü sıcaklıklar sert düüyor! Cuma günü sıcaklıklar özellikle kuzeybatıdan başlayarak 10 derece birden soğuyacak. Yurdun büyük bölümü kar yağışı etkisinde kalacak.

 İSTANBUL HAVA DURUMU CUMA GÜNÜNE DİKKAT!
 İSTANBUL hava durumu için korkutan tahmin geldi. Artan sıcaklık değerleri cuma günü birden düşecek haftasonu yer yer kar yağışı etkili olacak.
İSTANBUL hava durumu için yeni tahmin meteoroloji açıkladı. Cuma günü artan sıcaklıklar birden düşüyor. Haftasonu Marmara'da yer yer karla karışık yağmur görülebilir.
 ANKARA HAVA DURUMU KAR GELİYOR!
 Ankara hava durumu son tahminler açıklandı, Ankara'da cuma günü sıcaklıklar düşecek cumartesi günü ye ryer karla karışık yağmur etkisini gösterebilir. Ankara'da bugün en yüksek sıcaklık

ANKARA hava durumu son raporları meteoroloji açıkladı. Cuma günü sıcaklıklar Ankara'da düşüyor haftasonu ise yer yer etkili olacak kar yağışı görülebilir.
 
CUMA GÜNÜNE DİKKAT!
 
Çarşamba ve Perşembe Artacak Olan Hava Sıcaklığı, Cuma Günü Kuzeybatı Kesimlerden Başlayarak Azalacak.
Genel Durum
 
Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, Çarşamba ve Perşembe günleri güneyli rüzgarlarla daha da artacağı ve yer yer mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerine çıkması bekleniyor.

Cuma günü Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemle birlikte Marmara'dan başlayarak hissedilir derece azalacak olan hava sıcaklığının, hafta sonu kuzey, batı ve iç kesimlerde de azalarak mevsim normallerinin altına ineceği tahmin ediliyor.
 
YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?
 
Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Samsun, Tokat, Konya, Niğde, Kayseri, Nevşehir, Sivas, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; sabah saatlerinde Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. Ülkemiz genelinde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor. Genellikle güney ve güneybatı, gece saatlerinde kuzeybatı kesimlerinde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.