Kadın Doğum Uzmanın’dan Sosyal Medyayı Sal-layan Yazı.Bir Doktorun ağzından “- Bugün hayatımın en hüzünlü günü. Bugün bir hayat kurtarmak için birini kaybettim. 9 ayı göz önüne alınca hamilelik acı.. Dünya’ ya yeni bir hayat getirmek… Bugün ağladım. Çünkü bir kadını kaybettim. Bir çocuğu dünyaya getirmek için 14 yıl çalıştı. Tüp bebek döllenme ve bilinen tüm yöntemleri denedim.Bu kadar zamandan sonra birkaç fibromi kist olmasına rağmen hamile kaldı. Hamilelik başladı ve her şey yolun

9 ay sonra, kocası hastaneye koştu ve ben de doğum sırasında ona yardım etmek için her şeyi bıraktım. Doğum saatlerce sürdü ve 7 saat sonra acı artınca, biz de sezaryen yapmaya karar verdik.Anneyi kaybettim ama bebek kurtuldu. on nefesini vermeden önce çocuğunu kollarına aldı ve ” şükürler olsun ” dedi. Sonra da ö-l-dü.

Harap oldum ve çok üzüldüm. Haberi kocasına vermek için çabucak gittim. Duyunca adam bayıldı. Hayatının en mutlu günü büyük bir sorun haline gelmişti. Bugün birini kurtarmak için bir hayat kaybettim. Hayat verenin ölümüne tanık oldum. Huzur içinde ölümüne..

Lütfen kadınlara saygı gösterin, annelere saygı gösterın ! 9 ay karnında çocuk taşımak şaka değil, bu işçilik de değil! Kadınlar büyük bir fedakarlık yapar. Sevgili kocalar, eşlerinize saygı gösterin çünkü onlar gerçek bir mucize. Allah bütün hamile kadınları güçlendirir ve doğum için yardım eder…..

Lütfen Bu gönderiyi göz ardı etme, çünkü kadınlar bize hayat verdi ve değere ihtiyaçları var… Okuduktan sonra pa-y-l-aşmayı unutmayınız dostlarım. k