VALİLİĞİN  yapılmasına izin vermediği Grup Yorum konserine gelen gruplara polis müdahale etti. Müdahale sırasında boyalı mermi de kullanıldı.  Çok sayıda gösterici gözaltına alındı. Yüzü bezle kapalı bir göstercinin bu halinin fotoğraflı tespiti için polis çaba harcadı
 
 Bakırköy’de İstanbul Valiliği tarafından iptal edilen Grup Yorum konserine yapılan çağrı sonrası gelmek isteyenlere ve destek verenlere polis izin vermedi. Çok sayıda çevik kuvvet polisi,  metro ve metrobüs girişlerini tutarak alana gelenlerin geçişine engel oldu. Havada bir polis helikopteri de görev yaparken, polis ikaz sonrası dağılmayan gruplara boyalı mermiyle müdahale etti. Müdahale sırasında gözaltına alınanlara plastik kelepçe takıldı. Bazı göstericilerin çantalarında molotof kokteyli çıktığı öğrenildi. Ele geçirilen molotof kokteylleri olay yeri İnceleme ekipleri tarafından incelemeye alındı.
 
TOMA’YLA MÜDAHALE EDİLDİ
 
Polis, İncirli Caddesi ve Özgürlük Meydanı’ndan sahile çıkan yol üzerindeki gruplara müdahale etti. Konser için gelen gruplar İncirli Caddesi üzerinde polis araçlarını taşladı. Polis Özgürlük Meydanı’ndan sahile çıkan yol üzerinde bulunan kalabalık grupları dağıtmak için yoğun müdahalede bulundu. Gruplar caddede pankart açıp yürüyüş yaptı. Trafikte aksamalar olurken gruba TOMA tazyikli su sıkarak müdahalede bulundu. Grup TOMA ve bir çevik kuvvet minibüsünü taşladı.
 
 YÜZÜ BEZLE KAPALI GÖSTERİCİYE FOTOĞRAFLI TESPİT
 
Bir grup Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nın yakınında toplandı. Bu gruba da polis bibergazı ile müdahale etti. Grup Bakırköy Sahil yönüne doğru kaçarken, polise taş ve şişe attı. Polis ve göstericiler arasındaki kovalamacanın ardından 2 gösterici gözaltına alındı. Yerdeki bir gösterciye polisin tekme attığı görüldü. Polisler yüzü bezle kapalı olan göstericinin fotoğrafla tespit edilmesi için çaba gösterdi.  ’Yüzünün kapalı olduğunu çektin mi’ diye sordu. Yerden kaldırılan göstericinin yüzündeki bez aşağı düşünce polis bezi yeniden yukarı çekti. Foto film polisleri de görüntü aldıktan sonra gösterici gözaltına alınarak götürüldü.
 
 BAKIRKÖY’DE 2 KİŞİ KONSER VERDİLER
 
Polisler ayrıldıktan sonra bir grup cadde üzerinde yeniden toplandı.  Grup Yorum’un 2 üyesi toplanan bu gruba şarkı söyledi. Daha sonra tekrar gelen polis gruba yeniden müdahale ederek dağıttı.