Zeytinburnu'ndu metrobüs üst geçidine gelen yolcular, yoğunlukla karşılaştı. Üst geçidin tamamı İstanbullularla doldu. Bunun üzerine bazı vatandaşlar, kendilerini riske atarak E-5’ten yürüyerek metrobüs durağına ulaşmaya çalıştı. 
 
Üst geçitlerdeki yoğunluğu bazı yolcular cep telefonlarıyla kaydetti.
 
ŞİŞLİ'DE AYRI BİR OLAY
 
Bugüne yağmurla başlayan İstanbul'da ilginç bir görüntü de Şişli'de vardı. Şehrin en işlek caddelerinden Abide-i Hürriyet Caddesi’nde trafiği birbirine katan 3 kadının ne yapmaya çalıştığı uzun süre anlaşılamadı.
 
Trafikte araçların önüne atlayarak yollarını kesen, ellerindeki kimlikle sürücülere dertlerini anlatan kadınlar, kaldırımda bekleyen yaşlı kadını göstererek yardım istediler. Bir süre kadınları dinleyen sürücüler yollarına devam etti.
 
Olaya tanık olanlar, kadınların durdurdukları araç sürücülerine taksi paralarının olmadığını söylediler. 3 kadın en sonunda içerisinde iki kişinin olduğu bir otomobile binerek uzaklaştılar.
 
BAŞKA YERDE DE GÖRDÜK
 
Haberin ardından bazı okurlar, aynı kadınları daha önce Zeytinburnu, Beşiktaş ve Maltepe'de de gördüklerini, aynı şekilde para istediklerini öne sürdü.