İşe her gün siyah kumaş pantolon, beyaz gömlek ve siyah ceketle giden kadın bu üç parçayı adeta üniforma haline getirmiş.  Kahl’ın dolabında aynı beyaz gömlekten 15 tane bulunuyor. Sabahları  “Bugün yine ne giyeceğim?” stresinden bunalan genç kadın çareyi aynı kıyafetlerden oluşan bir üniforma oluşturmakta bulmuş.   15 ipek gömleği olan Kahl, soğuk havalarda kıyafetini siyah bir ceketle tamamlıyor. Havaların sıcak olduğu yaz aylarında ise siyah kumaş etek giyiyor.

“İŞİMLE DEĞERLENDİRİLMEK İSTEDİM”

 İş için neden böyle bir kıyafet tercihi yaptığı sorulduğunda,  genç kadın sabah stresinden kurtulduğunu belirterek ekliyor : “Giydiklerimle değil, sadece işimle değerlendirilmek istedim”. Sanat yönetmenliği yapan Kahl, üniforma stilini hafta sonu devam ettirmiyor.  Hafta sonları zaman zaman renkli kıyafetler ve topuklu ayakkabılar tercih ediyor. Kahl'ın üniforma tarzının vazgeçilmez aksesuarı ise gömleğinin yakasına bağladığı siyah ip...



“PARA TASARRUFU YAPIYORUM”

 İş üniforması yüzünden ofis arkadaşlarının yoğun eleştirilerine ve sorularına maruz kalan Kahl, bu şekilde işe gitmekten çok mutlu olduğunu ve rahat hissettiğini belirtiyor.  Genç kadın üniforması sayesinde büyük miktarlarda para biriktirmiş ve harcamalarında kontrollü olmayı alışkanlık haline getirmiş.