İSTANBUL hava durumu aşırı yağış ve dolu alarmıyla geldi. Meteoroloji Ankara, Antalya, Bursa, Balıkesir, Konya, Samsun illerinin de yer aldığı 38 ili kapsayan bir uyarı yayınladı. Bu illerde çok kuvvetli yağışlar görülecek. Yağışlar çarşamba gününe kadar devam edecek. Meteorolojinin hava durumu tahminine göre bugün kuvvetli yağış beklenen 38 il şöyle: İstanbul, Ankara, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Bilecik, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Bolu, Kütahya, Manisa, Uşak, Aydın, Denizli, Muğla, Burdur, Antalya, Isparta, Afyonkarahisar, Eskişehir, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Trabzon, Konya.

ANKARA saatlik hava durumu : Ankara için meteorolojiden gelen hava durumu tahmini yağmurun öğle saatlerinde başlayacağını gösteriyor. Kuvvetli yağış Ankara'da gece yarısına kadar devam edecek.

İSTANBUL saatlik hava durumu tahmini : İstanbul'da bu gece gök gürültülü kuvvetli yağmur ile gece saatlerinde dolu yağışı bekleniyor. Meteorolojinin İstanbul hava durumu tahminine göre kuvvetli yağmur yarın da devam edecek.