İngiltere'de yaşanan dramatik nikah töreni için çift ani bir karar verdi. Kasım ayında çaresiz bağırsak kanseri teşhisi konan 23 yaşındaki Felix'in yaşayabileceği sadece birkaç hafta kalmıştı. Kanserin hızla ilerlemesi sebebiyle Felix Glenny ve Cola Glenny Medway Denizcilik Hastanesi'nde evlendi.

Felix yaşadığı mide krampları sebebiyle Kasım ayında hastaneye başvurdu. Yapılan muayene sonrası Felix'in bağırsaklarında oldukça büyük bir tümör bulundu. Tümörün alınmasının mümkün olmadığını söyleyen doktorlar yapılan son kontrolde Felix'in yaşayabileceği sadece birkaç haftası olduğu belirledi. Genç yaşta kansere yakalanana Felix'in sevgilisi 22 yaşındaki Cola ise zamanları az kaldığı için Felix ile bir an önce evlenmek istedi. Hastenede aileleri ve birkaç yakınıyla birlikte gerçekleşen törende çift evlendi. Nikahtan sonra konuşan Cola, Felix'in en kısa süre içinde evlenmek istediğini nikahınsa çok güzel ama bir o kadar da üzücü ve duygusal geçtiğini söyledi.

Kanserin ölümcül olduğunu öğrendikleri an evlenmeye karar veren çift aslında 2 yaşında bir erkek ve 4 aylık bir kız çocuğu  sahibi... Felix'in kanserle olan bağı ise genetik. Felix Büyükanne ve büyükbabasını geçen yıl, halasını ise 2007 yıında kanserden kaybetmiş.