ABD'nin Los Angeles kentinde yaşayan 8 yaşındaki Dylan Siegel isimli çocuk, en yakın arkadaşı Jonah Pournazarian'ın (6) genetik rahatsızlığının tedavi masraflarını karşılamak için başlattığı kampanyayla 1 milyon dolardan fazla bağış toplamayı başardı. 2012'nin son günlerinde tıpta çok nadir görülen ve çoklu metabolizmik bozukluk olarak tanımlanan GSD Sendromu'na yakalandığı ortaya çıkan Pournazarian, o zamandan bu yana toplanan yüklü parayla tedavi altına alındı.

En yakın arkadaşının tedavi masrafları için ne yapabileceğini düşünürken, bir Kitap yazmaya karar veren Dylan Siegel, "Chocolate Bar" adlı 14 sayfalık renkli kitapla kampanyasını başlattı. İnternet sayesinde kısa sürede çok satanlar listesine giren kitap, daha sonra sayısız imza gününe ve okul buluşmalarına giden yolu açtı.
İki yakın arkadaş, kitabın yazılma hikâyesi nedeniyle televizyonlarda canlı yayınlara bile katıldılar. Kampanya süresince, tanesi 20 dolara satılan kitap yüz binlerce kişiye ulaşırken, dünyanın 60 ayrı ülkesinden de Dylan ve Jonah'a destek mektupları yağdı. Oğluyla gurur duyduğunu söyleyen Dylan Siegel'in annesi Debra Siegel, "Jonah'ın rahatsızlığını ilk duyduğumuzda, o da tedaviye katkı yapmak istedi. Ben limonata tezgâhı açmasını ve sokakta satış yapmasını önerdim, ama o kitap yazmayı tercih etti" dedi.