Balıkesir

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise Manyas, Gönen, Savaştepe, Bandırma ve Marmara'dan sonra Susurluk ve Bigadiç ilçelerinde de tüm okulların, Erdek'te ise taşımalı eğitim veren kurumların bugün tatil edildiği bildirildi.

Çanakkale

Çanakkale kent merkezi ile bazı ilçelerde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar bugün tatil edildi.

Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, olumsuz hava şartları nedeniyle kent merkezi ileYeniceGelibolu ve Biga ilçesindeki tüm ilk ve orta dereceli okullar ile Lapseki ve Gökçeada ilçelerinde taşımalı eğitim kapsamındaki ilk ve orta dereceli okullar 19 Ocak Salı tatil edildi.

Bayburt

Bayburt'un Demirözü ilçesinde fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan, ilçe genelinde akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan fırtına nedeniyle 19 Ocak Salı günü ilçe merkezi, bağlı belde ve köylerde eğitim ara verildiğini belirtti.

Sivas

Sivas'ın Kangal ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildiği bildirildi. 

Kangal Kaymakamlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede etkili olan kar yağışı ve kuvvetli lodos nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince Kangal merkez ile merkeze bağlı köylerde eğitime 19 Ocak Salı günü eğitime ara verildi. 

Tekirdağ

Tekirdağ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime bugün ara verilecek.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelinde bugün okulların tatil edildiğini belirterek, "İlimizde kar yağışı, buzlanma ve soğuk hava nedeniyle tüm okullarda bugün bir gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmiştir" dedi.

Samsun ve Çankırı

Samsun'un Havza ve Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde ilk ve orta dereceli okulların olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün tatil edildiği bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle Havza ve Çerkeş'te tüm ilk ve orta dereceli okullar ile taşımalı eğitim kapsamındaki okulların 19 Ocak Salı tatil edildiğini belirtti.

Yetkililer, Havza ilçesinde milli eğitime bağlı okullarda görev yapan engelli personelin de aynı gün izinli sayılacağını ifade etti.

Kocaeli

Kocaeli'de, taşımalı eğitim kapsamındaki okullar ile özel eğitim veren rehabilitasyon merkezlerinin bugün tatil edildiği bildirildi.

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde taşımalı eğitim kapsamındaki okullar ile özel eğitim verilen rehabilitasyon merkezlerinin kar yağışı nedeniyle 19 Ocak Salı tatil edildiği, diğer okullarda eğitim öğretime devam edileceği belirtildi.

Konya

Konya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Hüyük ilçesinde devam eden kar yağışı ile beklenen don ve buzlanma nedeniyle ilçedeki tüm okullarda eğitime 19 Ocak Salı ara verildiği belirtildi.

Tunceli

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde, etkili kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verilecek.

Tunceli Valiliğinden edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışının etkili olduğu Pülümür ilçesinde, ilk ve orta dereceli okullar, bugün tatil edildi.

İlçede ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli vatandaşların da idari izinli olacağı öğrenildi.

Düzce

Düzce'de yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim veren okullarda bugün eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Düzce genelinde kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Meteoroloji Müdürlüğünden alınan verilere göre, kentte soğuk hava ve kar yağışının kuvvetli biçimde devam etmesinin beklendiği aktarılan açıklamada, il genelinde taşımalı eğitim veren okullarda eğitim öğretime bugün ara verilmesinin kararlaştırıldığı kaydedildi.

Yalova

Yalova Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kar yağışının araç trafiği ve yaya ulaşımında olumsuzluk ve mağduriyete yol açmasını önlemek amacıyla, il genelinde eğitim öğretime bugün ara verilmesinin uygun görüldüğü belirtildi.
 

AA