Esenler güven timleri, Bahçelievler'de özel halk otobüsünde şoförlük yapan Bektaş B'nin uyuşturucu madde sattığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.
İki gün boyunca otobüste yolculuk yapan güven timleri, daha öncede 'narkotik madde kullanmak'tan sabıkası bulunan Bektaş B.'yi uyuşturucu sattığı esnada suçüstü yakaladı.

Sivil olarak görev yapan ve daha önce simitçi, kestaneci, seyyar satıcı ve pazarcı kılığında birçok suçluyu yakalayan Güven Timleri Şube Müdürlüğü Esenler ekipleri, bu kez bir uyuşturucu tacirini yakaladı. 

POLİS GÜN BOYUNCA OTOBÜSTE SEYAHAT ETTİ

Özel halk otobüsü şoförü olan uyuşturucu tacirini yolcu gibi davranarak takibe alan ekipler, gün boyunca otobüste seyahat etti. Ekipler, Yenibosna - Kayaşehir hattında yolcu taşıyan özel halk otobüsünde uyuşturucu madde satıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Güven timleri, uyuşturucunun Bektaş B.'nin kullandığı özel halk otobüsünde satıldığını belirledi. Polis, Bektaş B.'yi takip etmek için iki gün boyunca yolcu gibi sürekli otobüse inip bindi. 

Son durak olan Yenibosna'da Bektaş B. tüm yolcularını indirdi. Bu sırada otobüse binen bir kişi, Bektaş B.'den bir miktar uyuşturucu madde satın aldı. Takibe sürdüren güven timleri, otobüse baskın yaparak Beştaş B.'yi suçüstü yakaladı.

SİGARA PAKETİNİN İÇİNE SAKLANMIŞ HALDE BULUNDU 

Sürücünün üzerinde yapılan aramada sigara paketi içinde 21 paket satışa hazır halde eroin ile bir miktar para ele geçirildi. Bektaş B.'nin evinde yapılan aramada ise 9 gram eroin ve hassas teraziye el konuldu. Narkotik madde kullanmaktan sabıkası olduğu öğrenilen Bektaş B., adliyeye sevk edildiği sırada suçüstü yakalanmasına rağmen uyuşturucu madde satmadığını iddia etti.

Emniyette ifadesi tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.