KARTAL’da, bir gün önce okulda unuttuğu kitabı almak için çıktığı evlerine bir daha dönmeyen 7 yaşındaki Enes Kutu’nun cesedi, okulun yanındaki bir inşaatta oluşan ve içi su dolu çukurda bulundu. 

BUGÜN MÜGE ANLI'DA ARANMIŞTI 

Kitabını unuttuğu için okula giden 7 yaşındaki Enes Kutu'ya ulaşamayan aile, Müge Anlı'dan yardım istemişti. Talihsiz aile bugün gelen acı haberle sarsıldı. Her yerde aranan küçük çocuğun cesedine ulaşıldı. Programa ulaşan kişiler çocuğun köpeklerce kovalandığını iddia etti.

SADECE KİTABINI ALMAK İSTEMİŞTİ

Şehit Er Yıldıray Biroğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Enes Kutu (7), dün Cevizli Mahallesi’ndeki evlerinden çıkarak unuttuğu kitabı almak için okula gitti. Ancak küçük Enes, eve dönmeyince aile polise başvurdu. Kutu ailesi ve yakınları, Enes’i bulmak için seferber oldu. Yapılan aramalarda küçük Enes’in cesedi, okulun yakınındaki bir inşaatta içi su dolu çukurda bulundu. Enes’in, üzeri köpükle kaplı çukuru fark edemediği tahmin ediliyor.

Çocuğunun öldüğünden habersiz olan baba Ahmet Kutu, “Ödevi de olduğu için kitaplarını almak istemiş. Annesine okuldan kitaplarını almaya gideceğini söylemiş ama annesi izin vermemiş. Fakat gizlice evden çıkıp gitmiş. Annesi fark etmiş ancak bir daha bütün aramalarımıza rağmen ulaşamadık.” diye konuştu. Bir süre sonra acı haberi alan baba Kutu, koşarak olay yerine geldi. Acılı babayı yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.