Tekirdağ'da grip şüphesiyle hastaneye giden tekstil işçisi, doktorların verdiği reçete ile eczaneden ilaçlarını alıp evine döndü. Bir süre sonra fenalaşan işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, grip şüphesiyle gittiği hastanede hayatını kaybeden tekstil işçisi Özkan Başkurt (35), memleketi Zonguldak'ta toprağa verildi.

GRİP ŞÜPHESİYLE GİTTİĞİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde tekstil işçisi olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Özkan Başkurt, perşembe günü evinde rahatsızlandı. Grip olduğunu düşünen Başkurt, Çorlu Devlet Hastanesi'ne gitti. Doktorların verdiği reçete ile eczaneden ilaçlarını alan Özkan Başkurt, eve geri döndü. Bir süre sonra tekrar rahatsızlanan ve ateşi yükselen Başkurt, tekrar hastaneye gitti. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan Başkurt, bir süre sonra hayatını kaybetti. Başkurt'un kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Özkan Başkurt'un cenazesi, bugün memleketi Zonguldak'ın Karaman beldesine götürüldü. Özkan Başkurt, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: DHA