Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde 5 gün önce otomobile binerek gezmeye çıkan 28 yaşındaki Hüseyin Aydemir ile kız arkadaşı 26 yaşındaki Elif Cebeci'nin cesetleri, bugün uçurumda bulundu. Trafik kazası sonucu öldükleri sanılan Aydemir ile Cebeci'nin cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin tespit edilebilmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
YAKINLARI POLİS MERKEZİNE BAŞVURDU

İnegöl'de oturan ve mobilya şirketinde pazarlama görevlisi olarak çalışan Hüseyin Aydemir, geçen pazartesi günü yönetimindeki 16 PK 201 plakalı otomobil ile muhasebeci yanında çalışan bekar kız arkadaşı Elif Cebeci'yi yanına alarak gezmeye çıktı. Kendilerinden bir daha haber alınamayan Aydemir ve Cebeci'nin aileleri, aynı günün akşamı polis merkezine başvurada bulunarak hayatlarından endişe ettikleri çocuklarının bulunmasını istedi. Gençlerin arkadaşlarının, cep telefonu sinyallerinin alındığını öğrendikleri Karakadı Köyü yakınlarında yaptıkları araştırmada kendilerine ulaşamadı.

CESETLERİ ÇOCUKLAR GÖRDÜ

Hüseyin Aydemir yönetimindeki otomobil, bu sabah ilçeye 7 kilometre uzaklıktaki Hoacaköy yakınlarında bisiklet ile gezen çocuklar tarafından görüldü. Çocukların haber verdikleri ailelerinin uyarması sonucu kısa sürede olay yerine gelen jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri, virajı alamayıp uçuruma yuvarlandığı sanılan araç içersinde Elif Çebeci ile Hüseyin Aydemir'in cesetlerini buldu. Olay yerinde yapılan inceleme ardından talihsiz gençlerin cesetleri otopsi yapılmak üzere önce İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı buradan Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.