Sosyal paylaşım ve video izleme sitesi Youtube, kendi fenomenlerini çıkarmaya devam ediyor. Youtube'da 'hızlı yükselişi'yle dikkatlerine üzerine çeken ve sosyal medya platformlarında tartışma konusu haline gelen 'Gençhane' kanalı da bunlardan biri... 

15 YAŞINDA FENOMEN OLDU

Lisede okuduğu öğrenilen ve genç yaşına rağmen azmi ve yükselişiyle dikkat çeken kanalın sahibi Mehmet Kaymak, artık resmen internetin yeni fenomeni. 15 yaşında olduğu öğrenilen Gençhane yani Mehmet Kaymak, her gün 18:00'da kanalında video paylaşıyor. 

Genç Hane kimdir? Mehmet Kaymak fenomen oldu

"Genç Hane'den herkese merhaba arkadaşlar" diyerek videolarına başlayan Kaymak, kardeşini de sık sık kanalında kullanıyor.

500 BİN ABONEYE KOŞUYOR

Videoların yaklaşık 73 milyon defa izlendiği Genç Hane kanalının toplam abone sayısı ise 495 bin...

Youtube serüvenine 21 Ağustos 2016'da başladığı öğrenilen Mehmet Kaymak, kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı haline geldi. 

ABONELERİ SAHTE Mİ?

"Amatör" ruhla yaptığı işlerle fenomen olmayı başaran Genç Hane, diğer Youtube kullanıcılarının "Aboneleri ve izlenmeleri bot (sahte)" eleştirisiyle karşılaşırken, yapılan analizlerde abonelerin gerçek olduğu saptandı.

'TRENDS' LİSTESİNİN GÖZDESİ

Yayınladığı videolarla Youtube'ın "Trends" yani en çok izlenenler listesine sık sık girmeyi başaran Genç Hane'nin önümüzdeki günlerde de adından sıkça söz ettireceğine benziyor.