Birçok kişinin aslında istemeden de olsa yaptığı en büyük hatalardan biri aldatmaktır. Eğer bir kişi bunu nikahı olmayan birisi ile yapıyorsa dinen bunun adı da zinadır. Bu yüzden eşler arasında güven çok önemlidir. Aksi takdirde ilişki geri dönülmez bir çıkmaza girebilir. Şimdi sizlere anlatacağımız hikaye ise gerçekten ibret verici.


Adam yeni evlendiği eşini çok kıskanıyor bir o kadar da seviyordu. Öyle ki işyerinde öğle yemeği verilmesine rağmen adam her öğlen uzakta çalışan karısının yanına gidiyordu. Fakat kadının bilmediği bir şey vardı. Kadın eşinin kendisi için geldiğini düşünüyordu ama eşi aslında kendisini kontrol ediyordu.

Bir gün adam eve geldiğinde eşinin evde olmadığını fark etti. Tüm evi ve odaları aradı fakat bulamadı. Ondan sonra adam telefonuyla eşini aradı fakat kadın telefonu açmadı. Adamın aklına gelen ilk şey karısının kendisini aldattığıydı. Akşama kadar bekledi. Adam evin içerisinde ümitsiz ve karışmış düşüncelerle dolanıp duruyordu.

Sabah Oldu
 
Sabahın ilk ışıkları ile birlikte adam kararının vermişti. Kesinlikle karısını boşayacaktı. Evde karısına ait ne varsa her şeyi attı, elbiseleri çöpe attı, fotoğrafları kırdı ve eşinden geriye yalnızca bir sevgililer günü kartı kaldı. O karta baktı ve masaya bir yumruk vurdu. Elinin acısını hissetmiyordu, ta ki telefon çalana kadar. Telefonu açtı ve karşıdaki kişi “Eşiniz 2 gündür hastanede ismini henüz aldık, gelebilir misiniz?” dedi.

Kuşku Devam Ediyor

Adam başta yığıldı. Daha sonra karısının sevgilisinin onu dövdüğünü düşündü ve daha çok sinirlendi. Daha sonra koşa koşa hastaneye gitti. Ardından zar zor eşinin kaldığı odayı buldu. Odaya geldiğinde doktorlar kötü haberi verdi” Maalesef eşinizi kurtaramadık.” Adam o kadar üzgün ve kızgındı ki eşinin yüzüne bile bakamadı. Cenaze işlemlerini ailesine devretti.

10 Gün Sonra

10 gün sonra adam gerçekten yıkılmış bir haldeydi. Evde otururken birden kapı çaldı. Gelen bir kuryeydi. Kurye Doğum gününüz  kutlu olsun efendim, bu hediyeyi eşiniz size 10 gün önce ayırttı, çok şanslı birisiniz” dedi. Adam ne yapacağını bilemedi. Daha sonra kutuyu açtı ve içerisinde bir kazak buldu. Bu kazağı daha önce istemişti, ardından bir kutu daha buldu, o kutuda da saat vardı yanında da bir not “Eve geleceğin zamanlar geç kaldığın her dakika ölüm gibiydi, umarım artık geç kalmazsın.”

Gerçekler Açığa Çıktı

Gerçek şu şekildeydi, kadın eşine hediyeleri alıp zamanladıktan sonra eve geç geleceğini eşine haber vermek için yolun karşısındaki telefon kulübesine gitmek istemişti. Fakat hızla gelen bir araba kadına çarpmıştı.

Kafanızda Kurmayın
Hayattaki en zor şeylerden biri de kafamızdaki önyargıları yıkmaktır. Önyargılarınızı yıkın, kafanızda kurmayın, güvenmeye çalışın, güvenin ve çok sevin.