Saba Tümer’le Bu Gece programına usta oyuncu  Cüneyt Arkın ve oğlu oyuncu  Murat Arkın konuk oldu. Oldukça samimi açıklamalar yapan ikili, birbirinden özel anılarını Saba Tümer ile paylaştı.
 
Saba Tümer’in “İlk maaşınızla  ekmek almışsınız öyle mi?” sorusu üzerine  Cüneyt Arkın şunları söyledi: “Büyük stajı bitirince artık hasta tedavi etme dönemine geçiyordunuz. Benim de hocam iş buldu bana, 24 saat ağır bir hastayı bekliyorsunuz. O zaman 60 lira aylık alıyordum. Burada da 24 saatte 10-15 lira alıyorsunuz. Hepsine  ekmek aldım. O  ekmek mis gibi sıcacıktı, rüyamda  ekmek görüyordum artık. Küflenmiş  ekmek bile görüyordum, yedim ve kustum ama yine de yedim. En kral otele gideyim, başucuma ekmeğimi koyarım çünkü o bana güven verir”


"Hayatımda hiç mutlu olmadım"

“Normal bir insanın hayatı boyunca mutlu olabileceği durumlarda ben biraz sevinemedim” diyen Arkın sözlerine şöyle devam etti: “Hayatım boyunca hiç mutlu olamadım karım huzur verdi bana o başka bir şey. Ama mutlu olmadım, olamadım. Çocukluğum, gençliğim öyle izler bıraktı ki gerçekten mutlu olamadım”

 
"Oğlum ayaklarımı öptü"

 “Ben yalnızca bayramlarda elimi öptürürüm” diyen Cüneyt Arkın, oğlu Murat Arkın’ın kendisinin ayaklarını öptüğünü söyledi. Bunun üzerine anısını anlatan  Murat Arkın “20 saatlik bir dizi çekimin sonunda düşündüm. Bu adam bunu 50 sene nasıl yaptı? 50 sene atın üzerinde, surların tepesinde. O yüzden bu ayak öpülmez mi?” dedi.