Gülsüm Anne, 8 yıldır "umut" hikayesine imza atıyor. Gülsüm Anne'nin yolu Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde 8 yıl önce yakınına refakat ederken Umut'la kesişti. Gülsüm Anne, geçirdiği trafik kazası sonucu aynı hastanenin yoğun bakım servisinde kalan, adı bile bilinmeyen gençle ilgilenmeye başladı.
 
Bilinci kapalı ve felçli gence hastanede yaklaşık 2 ay gönüllü bakan Kabadayı, "Umut" adını verdiği genci evine götürerek ona annelik yapmaya başladı.
İlk söylediği kelime "Anne" oldu

Fiziği benzediği ve Rusça şarkılara tepki verdiği için Rus olduğu düşünülen Umut'un gece gündüz yanından ayrılmayan Kabadayı, Rusya ve Türkiye'de birçok kez yılın annesi seçildi.
Antalya, Samsun'daki çeşitli hastaneler ve rehabilitasyon merkezlerinde tedavi gören Umut'un bu sayede oturmaya ve ayaklarında his oluşmaya başladı. Kabadayı'yı en çok sevindiren ise Umut'un yaklaşık 9 ay önce ilk kez "Anne" demesi oldu.
8 yıldır Umut'u öz oğlu gibi seven, öpen, koklayan Kabadayı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Umut'a anne olarak büyük emek verdiğini söyledi.
Umut'un sevgiyle hayata tutunduğunu anlatan Kabadayı, "Umut, her şeyi çok iyi anlıyor. Gülüyor. Onun da öz annesi var. Belki de arıyor. İnşallah bir Anneler Günü'nde öz annesine kavuşacak" diye konuştu.
"Umut dördüncü çocuğum oldu"

Umut'u ailesinden biri gördüğünü ifade eden Kabadayı, şöyle konuştu:
"Umut, dördüncü çocuğum oldu. Doğum yapmak önemli değil. Önemli olan emek. Ona çok emek harcadım. Ne gecem belli ne de gündüzüm. Her şeyi Allah rızası için yapıyorum. Annelere de 'Hangi şartta olurlarsa olsunlar, çocuklarını bırakmasınlar' demek istiyorum. Her şey annede bitiyor. Anne, evladını merhametli, sabırlı, vicdanlı yetiştirirse dünyadaki bütün kötülüklerin de biteceğine inanıyorum."