Hindistan'daki bir hastanenin doktorları, 21 yaşındaki Racha ismindeki kadının kocasına, eşinin enfeksiyon nedeniyle öldüğünü söyledi. Bunun üzerine kadının Devesh Chaudhary isimli 23 yaşındaki kocası, ailesi ile beraber karısının cenazesini gömmeden önce yakılacağı yere götürdü. Cenaze töreni yapılarak yakılan kadının, yanarak öldüğü anlaşıldı.
HASTALIKTAN DEĞİL YANMAKTAN ÖLDÜ
Kadının diri diri yanmakta olduğunu fark eden bir yakını hemen duruma müdahale ederek, kadını alevlerin arasından çıkardı. Fakat kadının yanarak ölmesini engelleyemedi. Yapılan otopside, Hintli kadının karaciğer enfeksiyonundan değil, yanarak öldüğü ortaya çıktı.
Olay ile ilgili konuşan bir polis yetkilisi, otopside kadının soluk borusunda bazı cisimlerin bulunduğunu ve yanarken nefes aldığının kanıtlandığını söyledi
.
KAN DONDURAN İDDİA: KASITLI YAPILDI
Öte yandan Racha'nın dayısı Kailash Singh, kadının kaza süsüyle eşi ve arkadaşları tarafından öldürüldüğünü düşünüyor. Bu sürecin planlı olduğunu iddia eden Singh'in ifadeleri, polisi harekete geçirdi. Bütün ihtimaller polis tarafından inceleme altında.