İstanbul Pendik’te, 12 Haziran 2012’de 3 çocuğunun annesi olan 17 yıllık eşinin boşanmak istemesi üzerine çılgına dönen A.K.D. (41) adlı koca, önce karısını biber gazıyla etkisiz hale getirdi. Ellerini ve ayaklarını kelepçeledi. Coplarla dövüp elektroşok verdi. Fındık kıracağıyla tırnaklarını ezip jiletle vücudunu kazıdı. Saçlarını kesip anal yoldan defalarca tecavüz etti. Tecavüzü koluna taktığı saat şeklindeki gizli kameraya kaydetti.

'ANNENE DE AYNISINI YAPARIM'
Ardından eşinin tuvalette, kıyafet değiştirirken çıplak görüntülerini de videoya çekti. C.E.D. (34) adlı kadın, “Annene de aynısını yaparım” tehdidiyle sessiz kaldı. Ablasının hastaneye götürüp rapor aldırmasının ardından şikâyette bulundu. Tutuklanan ve 2.5 yıldır tutuklu olan A.K.D. için karar duruşması öncesi mütalaa veren savcı, sanığın profesyonelce karısına işkence yaptığını belirtti. Savcı, cinsel saldırı, tehdit, şantaj, eziyet de dahil 8 ayrı suçtan 54.5 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

'KARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Sanık, son duruşmada suçunu kabul etti ve şunları söyledi: “3 çocuğuma çok iyi bakmıştır. Ben evlendiğimizden beri ona çok eziyet ettim. Çok kahrımı çekmiştir. Bu nedenle mahkemeniz huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. Ben huysuz ve geçimsiz bir insanım. Eşim ne zaman nerede eziyet ettiğimi söylüyorsa doğrudur. Ama tecavüz etmedim. Görüntüleri de ben çektim. Cezaevinden de çıkmak istemiyorum. Cinsel saldırı hariç diğer suçlara bir diyeceğim yoktur.