Bayramın 1’inci gününden itibaren yaşanan yoğunluk, bugün kendini daha da hissettirdi. İstanbul ve yakın illerden Bozcaada’ya gitmek isteyen tatilciler, Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli Beldesi’nde uzun araç kuyrukları oluşturdu.
Çanakkale'de 8 kilometrelik feribot kuyruğu
Yaklaşık 3 saat boyunca 31 derece hava sıcaklığında bekleyen vatandaşlar zor anlar yaşadıklarını belirtti. Küçük yaşta çocukları olan aileler ise çareyi gölge yerlere kaçmakta buldu.

"ARAÇ KUYRUĞU 7-8 KİLOMETRE KADAR"
Bayram tatilini Bozcaada’da geçirmek isteyen Begüm Metin, "Her sene İstanbul’dan buraya gelen yazlıkçılar olarak bayramlarda sürekli bu araç kuyruğunu yaşıyoruz, yaklaşık 7-8 kilometre kadar. Aynı zamanda bilet alan yayalar için de bir kuyruk var. Araçlar için de otopark sorunu var. Araçlar için park bulmanız da çok zor. Açıkçası bu yüzden sıkıntı yaşıyoruz. Ne olacak bilmiyoruz ama vatandaşlar bu durumdan şikayetçi. Tatilciler, zamanında adaya varamadıkları için ya geri dönüyorlar ya da burada kalmak zorunda kalıyorlar. O yüzden tatilin çokta verimli geçtiğini düşünmüyorum" dedi.
Çanakkale'de 8 kilometrelik feribot kuyruğu
FERİBOTLAR SAATSİZ OLARAK SEFER YAPIYOR
Öte yandan, Geyikli’den Bozcaada’ya giden arabalı feribot, saatsiz olarak doldur boşalt sistemiyle çalışmaya devam ediyor.
Çanakkale'de 8 kilometrelik feribot kuyruğu
Çanakkale'de 8 kilometrelik feribot kuyruğu