Başbakan Davutoğlu, cuma çıkışı ofisine yürüyerek gitti, kendisini gören vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başbakan, 'ama' bir vatandaşın saz çaldığını duyunca yanına gidip dinledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nden cuma namazını kılmak için Beşiktaş çarşı içindeki Sinan Paşa Camisi'ne yürüdü. Davutoğlu'na Başbakan Yardımcısı Ali  Babacan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet  Yılmaz ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da eşlik etti. 
 
IŞIKTA BEKLEDİ
 
Davutoğlu namaz çıkışı kendisini yolda gören vatandaşları selamladı, bazılarıyla sohbet  etti. Bir dükkanın yanında saz çalan görme engelli kişiyi bir süre dinleyen  ve para veren Davutoğlu, ofise dönerken, yaya geçidinde yeşil ışığın yanmasını  bekledi. 
 
Başbakan Davutoğlu, ofise yürürken yanına gelen Laenie Enriguez isimli  Filipinli kadınla konuştu. Bir süre önce Müslüman olduğunu ve Esma ismini  aldığını belirten kadın, oturma izni istediğini ve bu konuda kendisine yardımcı  olunmasını istedi. Başbakan Davutoğlu da danışmanlarına yardımcı olmaları  konusunda talimat verdi. 
 
Davutoğlu'nun dünkü saldırıya karşın yürüyerek gitmesi dikkat çekti.