BURSA’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde, 2005 yılında cinayete kurban giden ve 30- 40 yaşlarında olduğu belirlenen kadının elde edilen bulgular ışığında fotoğrafı oluşturuldu. Polis, 'faili meçhul kasten öldürülme' olayının aydınlatılması için fotoğraftaki kadını tanıyanların kendilerine başvurması istedi.
Merkez Nilüfer İlçesi sınırları içinde yer alan Uludağ Üniversitesi Kampüsü’nden geçen, yeni Bursa çevre yolu- Görükle Beldesi yol ayrımında, 14 Mart 2005 tarihinde ateşli silahla öldürülmüş bir kadın cesedi bulundu. Üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan kadının 30- 40 yaşlarında, 60 kilogram ağırlığında, 1,65 metre boyunda, safra kesesi ameliyatı olmuş, başında kırmızı eşarp, üzerinde kahverengi kadife pardösü, kırmızı beyaz renkli kazak, siyah renkli kumaş etek ve ayağında fermuarlı çizme olduğu tespit edildi.
Kimliği belirlenemeyen kadın cesedi ile ilgili olarak elde edilen bilgiler ve fotoğraflar, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığına ait 'kimliği belirsiz cesetler' sayfasında ve Pol-net Asayiş Polis Ajandası bölümünde yayınlandı. Ancak, bu tarihe kadar bir bilgi alınamadı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 'faili meçhul kasten öldürme' olayının aydınlatılması, yakınlarına ulaşılması ve kimliğinin tespit edilmesi amacıyla fotoğraftaki kadını tanıyanların Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği’ne başvurmaları istendi.