Bazılarımız "aşk 3 harften ibaretmiş" diyerek ağlamaya devam ededursun, aşkın gayet de gerçek olduğuna dair bir fotoğraf, Twitter'ı kasıp kavuruyor.
Adı bilinmeyen bu yaşlı adamın fotoğrafı, ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki In-N-Out adlı bir hamburger dükkanında, 22 Ekim’de çekildi. Fotoğrafta yemek yiyen yaşlı adamı ve hemen önünde lamineyle kaplanmış bir fotoğrafı görüyoruz. Fotoğrafı Twitter’da paylaşan Madina Bashizadah’nın anlattığına göre, yaşlı adam restorana her geldiğinde bu fotoğrafı çıkarıp masaya koyuyor. Bir yandan yemeğini yiyen adam, bir yandan da 5 yıl önce vefat eden eşiyle anılarını yad ediyor.
 
Today.com’a konuşan gençkadın , “Bu yaşlı adamı görünce çok duygulandım ve gözlerim doldu. En yakın arkadaşım gidip adamla konuşmamı söyledi ama, gözyaşlarına boğulmadan bunu yapamayacaktım. Bu yüzden de cesaretimi toplayıp yanına gidemedim” dedi. Restorandaki diğer kişiler ise, genç kadın kadar çekingen değildi. Yaşlı adamın yanına gidip fotoğrafla ilgili sorular soran diğer müşteriler, onunla sohbet etme imkanı buldu. Yaşlı adam, bu kişilere karısından bahsetmek ve herkesin gülümsemesine sebep olacak aşk hikayelerini anlatmak konusunda da oldukça istekliydi. Bashizadah da bu sayede fotoğraftaki kadının karısı olduğunu ve 5 yıl önce vefat ettiğini öğrendi.
 



YAŞLI ÇİFTİN TESADÜFLERLE DOLU HİKAYESİ


Bashizadah’nın öğrendiğine göre yaşlı adam ve karısı ilk kez 17 yaşındayken tanışmışlar. Savaş yüzünden 10 yıl boyunca birbirlerinden ayrı düştüler, ancak birbirlerini bulmaya çalışmaktan vazgeçmemişler. Bir gün berbere giden adam yine o kadından bahsediyormuş. Hikayeyi dinleyen berber kızına seslenmiş ve içerden gelen kadın, bu adamın yıllardır aradığı kadınmış. Kısa sürede evlenen çift 55 yıl boyunca, kadın ölene kadar evli kalmış. Fakat şimdi karısından ayrı düştüğü için bir hayli üzülen yaşlı adam, karısının fotoğrafını her yere yanında götürüyor.
 
  
8 BİNDEN FAZLA KEZ RETWEET EDİLDİ

Bashizadah’nın 22 Ekim’de paylaştığı fotoğraf şu ana dek 8.866 kez paylaşıldı ve 13.647 kez de favorilendi. Fotoğrafı çeken Bashizadah, fotoğrafın gördüğü ilgiye çok şaşırmış. Bashizadah “Böyle bir şeyin olacağını tahmin bile edemezdim. Twitter’da her şeyi paylaşıyorum, halka açık bir günlük gibi kullanıyorum. Bu yüzden bu olayı gördüğümde o kadar güzel olduğunu düşündüm ki, içimden ‘Yaaa… Ben bunu Tweet’leyeceğim!’ dedim” diyor ve ekliyor; “Kulağa klişe gelecek ama bu adamı görünce, ben de böyle bir aşk istediğime karar verdim.”


DAHA ÖNCE DE PAYLAŞILMIŞTI

Güney Kaliforniya’daki hamburger restoranının basın sözcüsü Carl Van Fleet, şirketin bu “inanılmaz dokunaklı” hikayeden haberdar olduğunu, ancak ellerinde onun hakkında pek bir bilgi olmadığını söyledi. Today.com’a bilgi veren Van Fleet, aynı adamın daha önceden çekilmiş, biraz daha eski bir fotoğrafının da sosyal medyaya düştüğünü söyledi. Soulrose adlı kullanıcının Imgur’da paylaştığı fotoğrafın altında şu not yazıyor: Yaşlılarla konuşmaya gayret edin. Özellikle de tanımadıklarınızla. Onların gününü şenlendireceğinizi düşünebilirsiniz, ancak aslında onlar sizin gününüzü şenlendirebilir ve sizi şaşırtabilir.